True Blood

Just nu har jag fått pippi på vampyrer. Sitter och betar av 3-4 avsnitt om dagen nu av True blood, en ganska skön Vampyr serie som går i USA (första säsongen sänds på SVT, andra säsong sänds av canal+ i Sverige). Gillar ni vampyrer så ladda absolut hem denna.



wöörkout!

Det är mycket work här... Både jobb och på gym!

Nu har man kommit in i träningen igen efter sommarens alla dåligheter. Det känns skönt. 2,5 timme på gymmet igår och får bli lite kardioträning idag på nån timme. Vågen stannade på 60,5 kg idag och ca 18,8 % fett, vilket är najs. Att bygga muskler tar ju tyvärr sin tid, men jag försöker ju träna så mycket kroppen orkar, så blir ungefär varannan dag. Matdieten är rätt stenhård och äter en hel del kosttillskott som Omega-3, c-vitamin, multivitamin, kreatin, proteinshake, gainer, 7-keto  och Fatburner. Det syns att man har blivit lite mera Definierad, men givetvis är man ju inte nöjd ännu, vill ju ha lite mera muskler o lite mindre fett så är bara o köra på. Allt tar sin tid helt enkelt.

Over and "work" out!

iLove Nike +iPod Touch!



Det är roligt när det kommer Gears som kombinerar nytta med nöje. Detta är ett bra exempel där Nike och Apple har gjort en smart träningslösning. Med min iPod Touch och ett par Nike + skor så kan man stoppa in en liten sensor som gör att när man är ute o springer så kan man se precis hur fort man springer, hur mycket kcal man förbränner och sin distans. Min första runda blev på en mil, och sedan har det var lite dåligt väder för utomhus löpning men förhoppningsvis så kan jag ta en ny runda till helgen. Mera sådana prylar tack! =)


Mr Trainingman

Oj

Jag har blivit dålig att blogga... Så det är väl dax o ta tag i det igen, Efter semester o nu fullt upp med massa jobb. Idag har jag gjort en ny plåtning för Laserdome, så det kommer bilder på det snart, Har även flashbanners jag har gjort ute på både Expressen och Aftonbladet bland annat, Ska visa upp lite reklam här i bloggen inom kort jag har fixat. Sitter på jobbet nu så har inga bilder o visa right now..men det kommer =)


/Pierre

RSS 2.0