Dagens Bild



En varm sommarbild ifrån Gotland på den vackra Liza får värma upp denna kalla söndag. Idag är det ju en vecka kvar tills första Advent och julen närmar sig med stormsteg.

Krams ifrån Pierre

Dagens Bild



Idag är det kallt och regnigt, så får bli en bild ifrån Kallbadhuset i Varberg

Dagens Bild



Idag får en av mina favorit av mina favoritbilder pryda min blogg. Det blir Josephine Palm och denna bild togs 2006 i studion.

Dagens Bild



Har återigen grävt lite på hårddisken och en av mina äldre favoriter. Detta är en modellbild tagen på Sofie 2003 ute på Lomma beach i Skåne.

Dagens Bild



Läste idag på Casanovabloggen på http://blogg.aftonbladet.se/25820, ett ganska roligt citat. 

"Tjejer är inte roliga. Men tjejer kan förstå vad som är roligt."

Kom o tänka på dagens bild då, för dessa kvinnor är ju faktiskt väldigt roliga. Anna-Lena Brundin med bland annat Ann Westin, Yvonne Skattberg och Zeid Andersson. En bild jag tog i PR syfte för en krogshow i Stockholm.

/Pierre

Dagens Bild



Tyra Sjöstedt ifrån Norrköping får bli dagens bild, en av mina favorit bilder på henne. Vill ni se mera av tyra så besök hennes blogg på http://tyras.se


/Pierre

Mini Pierre



Är detta en mini Pierre? Hur som helst är det min söta son Milian. Ett riktigt yrväder som inte låter nått vara ifred.



Love Pierre

Dagens Bild





    "Lay your head in your hands" 

Self portrait by Pierre Larsson

Dagens Bild



    "Give a flower to someone u care abolut"


Love!

/PL

F1 Final



Idag gick då finalen av F1 i Sao Paulo i Brasilien. Givetvis höll jag tummarna för att Felipe Massa som kör för Ferrari skulle ta hem hela mästerskapet. Han låg 2:a efter Hamilton och detta var ju hans hemmabana. Det var ett sjukt spännande race med både regn i starten och slutet som fick en del oväntade vändningar. Felipe vann givetvis racet på denna bana men precis i slutet så så han Hamilton ta sig fram en placering som han precis hade förlorat några få varv innan och körde in på 5:e plats och fick därmet tillräckligt med poäng för att vinna hela mästerskapet. Ett otroligt spännande race iallafall.


RSS 2.0