Dagens Bild!


Semester...!

Det har varit en händelserik semester. Höjdpunkten var nog ändå första helgen på semester då vi drog ner till Tjeckien och Brno för att se Superbike VM.

Det blev en tripp med lite sömn o galna äventyr. Resan i snabba drag så drog vi vid 18 på fredagen för att komma ner till Färjan över till Tyskland vid 23. Båtresan tog 7 ½ timme. Tobbe o jag hade ingen hytt så vi satt i restaurangen o drog in lite öl, som ni ser på föregående inlägg, sedan slocknade vi på några minisoffer som fanns.


Här är vi på båten med lite öl i våra händer. 


Vakna upp vid 6 och befinner oss då i Tyskland - Rostock. Dax o äta lite frukost för att sedan äntra bilen.  Sedan gärnet ner genom Tyskland. Regn o mest Autobahn kan man väl säga plus en del grabbsnack =)


Färjeterminalen i Rostock - Tyskland


Efter en hel del körande och med en GPS som inte visade rätt så var vi inne i tjecken efter ca 4 timmar och här blev det lite roligare att åka, lite berg o udda hus. Kartan i GPS var säkert 2 år gammal och man har byggt en ny motorväg ifrån Dresden i Tyskland ner mot Prague.
 














Kyrka i Tjeckien                                                                                         Vi stannade även för kisspaus mitt i en korsning
















Nya Motorvägen ifrån Dresden till Praha                                             Lite Landskap innan Praha


När vi är ca 1 mil ifrån Autodrome som är Racingbanan i Brno så åker vi dit i poliskontroll. En Volkswagen passat Vr6 kör om oss o skylt blinkar follow me... Vi stannar till efter polisen. Vi körde typ 35 km för fort, så polisen ville ha lite böter, typ 1000 Tjeckiska kronor, så blev bara ca 450 kr.


Tjeckiska Polisen kör VW Vr6


Sedan vidare till Brno, vi missar avfarten pga allt snack om polisen så vi får åka vidare o vända så vi kör av första avfart o den leder oss längre bort. När vi ser en chans o vända så och chauffören gasar till så hörs ett konstigt ljud. Vi stannar till o det visar sig att våran Turboslang har sprukigt! Och utan turboslang så går inte bilen framåt!


Här konstaterar vi att slangen är trasig! 


Så här såg våran Turboslang ut...not goood!

Vad gör man då, en lördag eftermiddag i Tjeckien med en trasig turbo slang till en Dodge Nitro. Vi tar fram Silvertejp, en coca cola burk och på bästa macgyver manér så lager vi slangen temporärt. Lugnt o fint vänder vi o kör tillbaka, hittar rätt avfart och nu är på VM i superbike, dock är det inga tävlingar idag utan träning.


Lagning av Turboslang, och den höll ända till Malmö där vi fick den bytt mot en ny


Efter ha avnjutit några öl o kolla på träning så drar vi in till Brno city där vi tittar runt lite och äter lite ute på en restaurang, sedan letar vi hotell. Lyckas tillslut få tag på ett schysst hotell och vi checkar in och sedan dags o dricka lite till o utgång.

Fortsättning följer...

Träningsdag!

Har varit lite mörbultat här o varit rejält slitien efter en riktigt hård helg. Lite mera om helgen kanske i ett annat inlägg men idag har jag äntligen varit på gymmet. Har haft lite "semester" på en vecka ifrån gymmet. Blev 1 timmes gymträning med fokus på biceps och triceps. Blev även lite axlar och efter det 1 timmes powerwalk med rejäl lutning så det bränner ordentligt. 

Blev sugen på en sallad efter träningen, så här är dagens sallad, blir förmodligen samma imorgon också!



Blev en Kalkon med blandsallad.

40 gram kalkon
18 gram Rostade & Saltade Sojabönor
100 gram blandsallad av Isbergssallad, Romansallad, Rädisor, Morot, rRdkål, Rosésallad, Rucola, Baby Spenat, Röd och Grön Batviasallad
1 msk Olivolja

Toppa med lite Basilika och Oregano

Totalt ca 300 kcal, 16 gram protein, 7 gram kolhydrater, 23 gram fett (varav 18 är ifrån Olivoljan)

Over and Out! =)

dåååååligt!

har det varit med bloggandet. Ska dom närmsta dagarna uppdatera lite, har dock haft lite fullt upp på semester =)

RSS 2.0