Dricker öl...

3072beb1b72dc65a797ee269eca06be3.png

Kolla varifrån!

På båten ner mot Tyskland...life is good :)


Räknar ner...

1,5 arbetsdag kvar...sen är det semester..... och redan efter 1 timme in på semester kommer jag sitta i en BMW M5 ner till Brno i Tjeckien för att se på Superbike VM. Ska bli skönt o komma iväg o få lite nya upplevelser.... Givetvis följer min kamera med så jag kan bjuda på lite bilder sedan. Have a nice day!

Dagens Macka!



Detta behöver du:

1 Ciabatta bröd, ca 150 gram.
Kalkon ca 40-50 gram.
Dijon senap
Några blad isbergssallad eller annan sallad
2 tunnar skivor tomat
Lite skivad rödlök

Skär upp Ciabattan, ta dijonsenap och bred både över och undersidan. Tänk på att inte ta för rikligt då senapen då blir riktigt stark. Lägg några blad sallad i botten och sedan kalkonen över. Skär 2 tunna skivor tomat och lägg ovanpå, toppa med lite rödlök och avnjut. Givetvis ska man ha ett gott kaffe till ;)


Snart dax för grillfest här :)

0-69b9c2e39f504daaaf2e02c338ba89b3.png

Kolla varifrån!


Öl och båt

4bc7e0ac4824d74d2a66b6b81433dd04.png

Kolla varifrån!

Bra lördag :)


Det tär....

Jag saknar mina vänner kolhydraterna... Det är segt att hårddeffa. Kolhydrater är ju rätt mättande i sig men inget bra för deffen. Just nu lever jag på Ägg, proteinbars, proteindrinkar, kyckling och kalkon. Bara produkter med mycket protein i och rätt lite kolhydrater o fett. Det är tungt...men några dagar till ska jag nog klara av.... Håll ut!

Dagens (tränings)bild..

Pierre tränat hård idag efter helgens fylledekadens ;)




jobb jobb...

Längtar ju efter semestern och schemat fram till dess är fullproppat av jobb och lite träning. Denna helg har jag jobbat både lör och söndag och hunnit med och vara på Svensexa och även utgång både i fre och lör. Ikväll efterjobbet så blir det lugnt med en film. Imorgon ska det gymmas hårt igen. Förbränna helgens dumheter ;)


Träningslördag

Idag fick jag lite sovmorgon på men var på gymmet vid 11 ca och körde ett hårde och intensivt powerwalkpass på 90 min. Lyckades bränna ca 750 kcal så var riktigt svettigt efteråt. Sedan mötte jag upp Tobbe för lite lunch och en sväng på systemet för att fylla upp ölförådet lite =)

Sedan blev det 90 min hård gymträning. Främst Biceps och triceps, men körde även lite axlar. Drar med en dålig mobilbild ifrån träningen..så ni ser att jag inte fuskar ;)



Dagens Bild(er)

Här är 3 bilder ifrån nya lyan.






Sugen att träna...

5c9cbf76bda7cc97c018fcb4964d3a9c.png

Kolla varifrån!

Är ute och åker inlines på bilden. Är ifrån förra veckan. Ska ta en lång tur i helgen om det inte regnar :)


Swebar - Mint

Denna bar är absolut godast av alla målersättningsbar, plus att den innehåller lite mera proteiner än tex allevo och naturdiet. Nästan lite After Eight över det. Idag har jag bara ätit 2 stycken :)


If u havent´ - Try it!!


RSS 2.0