In Shape...

Mina mål med träning/diet går bra, dock har jag inte hunnit vara på gymmet så mycket då jag fortfarande befinner mej i flytten, men å andra sidan så förbränns det rätt bra med energi och springa i trappor med massa tunga prylar. Har nu tappat ca 4-5 kg fett på en 4 veckor vilket är en bra takt, samtidigt som jag har ökat muskelmassan lite. Dock är ju egentligen vikten ointressant, utan det är ju fett procenten som är viktig. Har gått ifrån 24% ner till 21%, men givetvis ska den ner långt mera än så.

För någon vecka sedan när jag hälsade på min kollega Armand, så träffade jag Chris. Chris kom 2 i fitness så han vet ju ett o annat om träning och diet. Just när han tävlar så ligger han kring 4-5% i fettprocent, så jag har ju en bit kvar. Men det är bara att köra hårt! Just nu snittar jag mellan 1000-1500 kalorier om dagen i intag, beroende hur mycket man rör på sig just den dagen. Bifogar en bild på Chris ifrån tidningen Body.

Nu vill jag inte se ut som chris, men han vet ju ett o annat om träning och deff. Huvudsaken att man själv känner sig nöjd och dit ska jag nå snart!



Bild lånad ifrån tidningen Body.

Dagens Bild



Charlotte har precis tagit ett bra beslut o flytta hem till Norrköping igen efter 2 år i Skövde! Bra då kan vi fotta igen ;)

Bedside...



Har ju efterfrågats lite bilder ifrån lägenheten, tog 2 st på sovrumsidan i det stora rummet, kommer mera bilder snart =)


Säng: Mio
Påslakan: Mio
Kuddar: Mio
Överkast: Mio
Bäddpall i skinn: Rum Interiör
Pälsfäll: Etage


/Pierre

Dagens Bild....[scAry]



Maria aka Catwalkqueen in action =)

snart....

Älskar min nya lägenhet! kommer Snart bilder ;)  Har nu fått in alla möbler i stort sätt, men lite småsaker kvar o fixa, sen ska jag slänga upp lite bilder =) Imorgon tar jag dock en paus ifrån allt o hälsar på min son Milian som fyller 2 år, det måste ju firas! Have a nice day :)

Flytt!

Har varit lite dåligt uppdaterat här, men är mitt uppe i flytt, precis som ett av mina mål var att flytta, så är jag i fullgång just nu. Har köpt en Sekelskiftesvåning mitt i stan här, så målning o lite lättare renovering pågår, samtidigt som jag håller på o flytta över lite saker. Bilder kommer snart! Givetvis kör jag hårt med träning och Diet samtidigt. Målmedvetenheten består till fullo

Cheeeers!

Pierre

RSS 2.0