Såå ja!

Har nu en tid jagat nytt boende! Har varit på en diverse visningar och har en favorit jag ska titta på nu på måndag. Jag hoppas den är så bra jag tror den är. Isåfall ska jag bjuda på den och se till så jag verkligen får den. Det känns bra! Sedan ska jag även till gymmet idag, det känns också bra. Att sen solen lyser ute och våren är på G, det känns ännu bättre. Det är iaf en hel del på gång, så Pierre bara ler.



 \  |  /
-  O -
 /  |  \

Världens bästa reklam...

Kan fortfarande inte sluta o garva varje gång jag ser denna.......   En ren o skär "grabbsågning" av "Sex and the City"
 



Skååål / Pierre

Slumdog Millionaire





Vill tipsa om en film för er som ej har sett den, Slumdog Millionaire. Efter ha vunnit 8 Oscar, bland annat för bästa film, så förstår man ju att det är en bra film. Filmen är en kärleksfilm som skildrar nutid och dåtid. Hur han växer upp och olika upplevelser gör att han kan svara på frågorna i "vem vill bli miljonär". Efter ha förlorat sin mamma så bor han tillsammans med sin storebror i slummen och det är där han träffar Latika, som sen blir hans stora kärlek. Man får följa deras väg komma och gå för att sedan korsas igen. Har ni inte sett denna film så tycker jag ni ska se den. Verkligen sevärd.

Helg =)

Äntligen helg... sitter just nu dock på jobbet och har 2 timmar kvar, men sen hem o bara ta det lugnt. Ikväll blir det att spela lite PS3 +någon bra film, och imorgon så har jag en fotografering med Olivia Nemeth och sedan blir det en 30 års fest på kvällen + utgång. Söndagen ska jag bli firad att jag har fyllt, så kanske man får några trevliga presenter.

Nu ska jag återgå till lite jobb här ;)

Ny Skinnjacka!

Milian ville vara lite cool, så köpte han en skinnjacka! Tycker han passar riktigt bra i den, vad tycker ni? :) Givetvis så gillar han prylar som mej, som synes nedan.





RSS 2.0