Playtime!



Nu kunde jag inte hålla mej längre....Våren vill inte kika fram så jag har köpt mej en PS3 och bosätta mej framför tvn ett tag. Blev 3 spel men dröjjer nog inte länge förräns jag fyller på förrådet med mera spel. Kul med 3 helt olika sorters spel också så man får lite variation.

Puss o Play

Dagens Bild





Syster var över i veckan för o ta lite bilder på hennes döttrar Nora och Ellen. Givetvis så blev det ju en hel del bra bilder på mina systerdöttrar =)

Valentines Day

Igår var det ju Valentines Day och då som singel
får man ju passa på och umgås i goda vänners sällskap.

Tobbe och jag styrde upp en liten förfest med Burntjejerna Siri
och Jannie. Det fortsatte med lite tapas på lokala haket och kvällen
avslutades sen på Palace.









Fotosugen...



Ja efter ett tags uppehåll så börjar jag bli sugen på att komma igång med Modellfotograferandet igen. Vill du vara framför min kamera så hör av dej. Ska nog sätta mej o komma på lite bra ideer. Här är en bild på Kia som vi tog i sthlm för glamourmodeller.se

Vårkänslor!



Så ja! idag var det rätt skönt ute och solen lyste! Det gillas, helgen kommer bli grym med förfest med champagne o godishjärtan i trevligt sällskap och sedan utgång på det, ska försöka få det på bild också! Så fort det blir några grader varmare ska jag åka ut till stugan o bara njuta!


Puss o kram - Ses på stan...


Ny hemsida!

Ja nu var det dax för en ny hemsida, fast pratar inte om min egen utan min kollega Armandphotos sida.

Jag har gjort hela sidan i flash och efter lite fixandes o trixandes har jag nog till slut fått till en schysst sida. Titta gärna in hos Armand o titta på hans bilder, www.armandphoto.com , så nu kan jag väl börja fixa på min egna =)


Äntligen...

Trots att jag fyller om exakt en månad så känns det bra nu...dagarna är längre, jag har hunnit med o fixa en massa saker som jag inte hunnit med innan. Har till och med börjat gå till gymmet. Dax nu o komma i form, man mår så mycket bättre man bara känner att man tar tag i saker. Snart dax o komma igång med fottandet igen så jag kan


Livet på Paus...

Jag tror jag har någon sorts livskris, kanske är en medelåldersgrej, vad vet jag, är ju snart 34 och kanske dax o bli vuxen? Allt går på rutin iaf, jobb och en del festande, allt kreativt har liksom stått stilla, Paus helt enkelt. Tänkte iaf att skulle lägga upp några bilder ifrån förra helgen, Tyra hade födelsdagskalas på Palace och som ni ser så fastnade jag på ett par bilder när Mikaela o jag försöker krossa ballonger i olika ställningar.





Bilderna har jag hittat på http://tyras.se  och www.palacenorrkoping.se


RSS 2.0